Extensions

kleurenWaarom kiezen voor onze hairextensions?

  • Uitsluitend extensions van de allerhoogste kwaliteit
  • Professioneel geplaatst door ervaren stylisten
  • Uitgebreid advies en aandacht voor jou
  • Langer, meer volume of glamoureus: alles kan
  • Krijg het prachtige haar dat je verdient
  • 20 jaar ervaring met extensions
  • onderscheiden als Great Lengths Gold Salon
   

Great Lengths

Droom je van prachtig lang en vol haar?
Great Lengths is het absolute topmerk in de wereld van Extensions en geeft een ultiem gevoel van luxe. Mooi haar is tenslotte een sieraad van de vrouw.

Over de hele wereld worden Great Lengths Hair Extensions gedragen. Filmsterren, zangeressen en celebrities als Miley Cyrus, Victoria Beckham, Jennifer Aniston en Julia Roberts gingen u voor. Zij kiezen voor Great Lengths.

Een absoluut topmerk
Verwey kappers werkt al twintig jaar samen met Great Lengths en onze ervaring geeft garantie voor het beste resultaat. Het zijn vooral de modebewuste vrouwen die extensions dragen. Vrouwen met een eigen smaak en heel persoonlijke voorkeuren. Wij vinden het belangrijk om een zo groot mogelijke keuze aan te bieden. Natuurhaarstrengen in verschillende lengtes, sterktes, structuren en uiteraard in verschillende kleuren!

De creativiteit en ervaring binnen ons team zorgt voor een geloofwaardig kapsel, want extensions knippen en mooi laten blenden in het eigen haar, is een vak apart. Het vak dat wij verstaan. Kom gerust langs voor vrijblijvende informatie.

Flip in Hair

Als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer anders. Het zal u verbazen wat dit systeem voor u kan betekenen. Flip in Hair is binnen een minuut ingezet en is in vijf seconden weer uitgehaald. Menig celebrity is al verkocht. Het is gemakkelijk en snel, je moet alleen even weten hoe het werkt.

Flip in Hair is gemaakt van 100% human hair van topkwaliteit in alle mogelijke kleuren en lengtes voor een natuurlijk en vooral volumineus resultaat. De voordelen van Flip in Hair op een rijtje:
- een eenmalige investering
- onzichtbaar
- geen schade aan het eigen haar
- in een minuut zelf ingezet en in vijf seconden weer uitgehaald
- diverse kleuren en lengtes
- 100% human hair

Voor Wie..?
Flip in Hair is geschikt voor alle vrouwen, jong en oud, die graag (tijdelijk) langer en/of dikker haar willen hebben.

Flip in Hair is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met dun en/of kwetsbaar haar. Het wordt eenvoudig in het haar gehangen, dus niet aan het eigen haar bevestigd, waardoor het uitermate geschikt is om te dragen wanneer het eigen haar beschadigd is.

Flip in Hair is bij uitstek geschikt voor bruids- en feestkapsels en onmisbaar voor een avondje uit. Maar ook wanneer u uw korte kapsel eens wilt afwisselen met langer haar.

De Flip in Hair wordt veel gebruikt bij shows en fotoshoots. In een handomdraai creëer je een prachtige haarbos.