Onze producten

Wij gebruiken producten van topkwaliteit

Moroccanoil

moroccanoilMoroccanoil is de toonaangevende innovatie op het gebied van haarverzorging en styling-producten op basis van zuivere arganolie. Arganolie bevat veel essentiële vetzuren, antioxidanten, vitamine E en eiwitten.

Het maakt je haar zacht, glanzend, pluisvrij en laat het haar niet vet achter, wat andere oliën wel doen.  Een luxe voor het haar.

Goldwell

goldwellVoor onze demi-permanente haarkleuring hebben wij de Goldwell Colorance-lijn in huis gehaald. De Colorance van Goldwell is de eerste demi-permanente haarkleuring met intralipid pH-balanced technology die niet alleen het haar beschermt, maar die zelfs de haarstructuur repareert. Het kleurresultaat is nog frisser, nog levendiger, nog intensiever! Dit is dan ook de reden dat wij deze lijn in huis hebben gehaald.

CHI

chi

Onze stylisten kleuren met CHI Ionic Permanent Shine Color. Natuurlijke pigmenten, zijde, oliën en kruiden vormen de basis van de CHI Ionic Color. Een uitgebalanceerde samenstelling die het haar verzorgt en beschermt tijdens het kleuren. De zijde- moleculen dringen door tot in de haarschacht en zorgen voor extra glans. Uiteraard is deze kleuring geheel ammonia en PPD vrij.

Ook hebben wij de styling-producten en de welbekende CHI tools zoals de föhns en tangen.

Kerastase

kerastase-logoDe producten van Kerastase bieden de ultieme verzorging voor je haar. Heb je hoofdhuid- en/of haarproblemen? Wij hebben er een oplossing voor!

Kerastase heeft verschillende lijnen en voor ieder een passende aanpak. Een toonaangevend merk in de kapperswereld dat staat voor luxe en perfectie.

Keune

keune2Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarproducten voor de kappersbranche. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar en levert wereldwijd.

De uitblinker van hun assortiment is de haarstylingslijn voor heren. Dit is dan ook de lijn waar wij mee werken in onze salon.